lunes, 24 de septiembre de 2012

STAND DE VILA-REAL EN BICI A LA FIRA



Gracies a Cartonajes la Plana S.L. per tot el mobiliari i les bicicletes de cartró que van triomfar.


Gracies a Huesca en biciConbiciMancomunitat del Matarranya i a la via verda de Alcaraz, per cedir-nos material de promoció.



Gracies a Claudia per la simpatica nina







Hem acabat la segona fira de la bici.

Es moment d´agrair a tots els que han aportat el seu granet a que el nostre stand fos atractiu i en contingut per a difondre una mobilitat sostenible.

Gracies a Mad Mexican Graphics per tot el disseny de gran part de la nostra imatge i comunicació.

Gracies i felicitacions, a tots els companys de Vila-real en bici per cedir material i treballar de valent abans, durant i al final de la fira. Angel, Joan, Mari, Pepe, Carmina, Luis, Carlos , Sabina, Fermi, i Claudia.

Gracies a la Regidoria de Medi Ambient , i el seu regidor Xus Sempere per facilitar la carpa i haver-nos convidat a la fira.

Finalment cal fer balanç del que ha estat la fira, i quines coses es poden fer per millorar-la en un futur. Desde Vila-real en bici pensem que hi ha que redefinir l´objectiu del esdeveniment  i ajustar-lo al mateix per a que tinga mes difusió.

Tambe dir que la corporació municipal deu de fer un esforç, per a promocionar la mobilitat en bici durant tot l´any, sense tindre que esperar un any fins la propera fira de la bici.

Per als molts que no vareu vindre a la fira (com els principals representants del consistori) , hem preparat este video per a que pugueu de vore i coneixer el que voliem comunicar al nostre stand.


No hay comentarios:

Publicar un comentario