domingo, 6 de noviembre de 2011

VILA-REAL EN BICI, PREMI A LA SOSTENIBILITAT





La primera pregunta que ens varem fer es , que es sostenibilitat ?? Hara que ho hem llegit, es facil. Imaginem que el nostre planeta es un sac ple de caramels, si ens menjem cada dia 4, i en compren 3...es facil saber el que pasará un dia, no ??? Hui, per hui estem en eixa dinamica...i no pensar en el dia que no queden caramels....es una bojeria.





Pero a banda d´eixa reflexió volem mostrar que la gent que triem anar en bici, en detriment del nostre vehicle de motor, no ho fem sols per que siga ecologic. Pedalejem perque estalviem diners, ens trobem millor i fem una millor ciutat. I volem recordar que Vila-real es plana, en bon clima (no es Oslo), i de pocs kilometres. En lo que el sentit comú indica que la bici es el medi  eficient per molts tipus de desplaçaments a la nostra vila.

Agraïm el premi perque es un reconeximent a la nostra tasca, que fem de forma desinteressada. Pero no deixem de demanar a este govern, i tots els que puguen vindre, que donen mes facilitats per poder circular en bici. I estem parlant de les que valen diners, i les que no. Este premi ens donará anims en el nostre cami, i no ens fará pensar que ja hem fet prou.

Volem demanar-vos que ens acompanyeu en este moment especial a la gala que es fará el proper dijous 10 de novembre a les 19:00 al Auditori de Vila-real. Ens agradaria dir que el premi no te cap dotació economica.


Tambe volem felicitar a la resta de premiats. Servipost, Col.legi Carlos Sarthou, i periodic Levante 

3 comentarios:

  1. Enhorabona, Carlos, i a seguir lluitan pel nostre Vila-real.

    ResponderEliminar
  2. No té dotació econòmica però almenys és un reconeixement per la feina ben feta, enhorabona!

    ResponderEliminar
  3. Gracies. Encara que el merit es de tots els que som de Vila-real en bici. Tota pedra fa paret.

    ResponderEliminar