miércoles, 2 de febrero de 2011

VA SER UNA CONFUSIÓ


L'Altre dia parlàvem de que el Bicivila´t no era compatible amb el Bicicas. Donat que es un aspecte molt positiu (agafes una bici en una ciutat, i la podes tornar en l'altra) per al servei, i un bon grapat de usuaris, enviarem un mail al respecte.

Deu dies desprès ens arriba la resposta, confirmant lo que era un fet: que Bicivila´t i Bicicas no son compatibles. La segona qüestió de si es tracta de algo temporal i normal dels començaments del servei, ha estat resposta. I es que no hi han dates per a eixa desitjada compatibilitat. Es a dir que no mes es una intenció futura.

Conforme varem llegir als medis, eixa compatibilitat va ser un dels arguments estrella per a modificar el servei. També hem preguntat per açò, i la resposta ha estat que va ser una confusió per part dels medis. Es per aixo, que demanem als mateixos que es facen eco de esta confusió. Senyors periodistes contacten amb  l´Agència d'Energia i Medi Ambient per  aclarir quan sera compatible Bicivila´t i Bicicas Es interesant que els usuaris del servei, no tinguen sorpreses i sapien la noticia.

A la gent en general, demanem que envien un mail ( bicivilat@ajvila-real.es ) demanant per favor que es fique en marxa el mes prompte possible eixa desitjada compatibilitat en benefici de tots i totes. Per la nostra part, ens reunirem amb la gent de l´Agència d'Energia i Medi Ambient per a ficar el nostre granet en açò de la compatibilitat

No hay comentarios:

Publicar un comentario