lunes, 31 de enero de 2011

IL.LUMINANT EL BICIVILA´T

Hui he tornat a agarrar una bici del Bicivila`t. Es per alló que vos conte una mica les sensacions. La bici va be, sempre tenin present que es tracta de una bici molt simple, i molt polivalent. Com que no te canvis de marxes tinc que pedalejar a "rafages" perque prompte arribe a eixe punt on li dones mes fort als pedals, pero no aumentes la velocitat. Dit de un altra forma es per anar molt de tranqui, i a poc be que estigues fisicament es queda curta.

A dia de hui estan totes be, i aixo vol dir que no tens que perdre temps en buscar una que no tinga averies.


Donat que estava fen-se de nit, vaig utilitzar il.luminació per a fer-me vore. El farolet davanter está be en el sentit de que es lleva i fica amb la ma, i dona prou de llum per fer-se vore. Per contra com el sistema es una copia del Bicicas, es reproduis el mateix problema. Si fiquem algo en la cistella, tapa la llum. Com coneixia el tema, pensava que açi havien ficat sol.lució, pero no ha sigut el cas.

Pense que per una mica mes , es podria haber afegir al farolet una llum roja per al darrere. Com que no molaria que algun conductor puguera dir "señor agente, lo atropellé porque no lo vi....." jo fique una. Es de leds i te diversos modos de llum, de tal forma que sembla que portes una discoteca al pompis.




I bueno, me quede en que quan vas en esta bici, pareix que la gent et mire mes. O es perque la bici "canta", o perque la gent está abeada a voreles nugades, no rodant. A dia de hui, no mes he vist una rodar. Hem de ficar-nos el xip que amb estes bicicletes els ciclistes urbans serem visibles, i per tant convertirem en normal vore bicis pels nostres carrers.


Hi ha que fer-se el proposit de gastar el servei, i fer promoció del mateix. Trobe molta gent que no te idea de que es gratis, i que no sap lo fácil que es donar-se de alta. Com a ciclistes hi ha que fer promoció e informació del Bicivila´t.



No hay comentarios:

Publicar un comentario