miércoles, 19 de noviembre de 2014

DENUNCIA: DEIXANT MORIR ELS CICLOCARRERS DE VILA-REAL

Fa cosa de poc mes de 18 messos estrenavem amb il.lusió la xarxa de ciclocarrers de Vila-real

Han passat els messos i l´us d´aquesta infraestructura es indeterminat. Alguns la vorem que ha estat positiva i altres que ha estat tirar els diners.

El que està clar es que sols amb els ciclocarrers no es canvien les habits de mobilitat, cal altres esforços especialment a nivell de promoció de la mobilitat en bicicleta. Esforços que a Vila-real no s´han fet.

Rel.lacionat amb açó no hagues estat mal fer un modest estudi previ de la quantitat de desplaçaments en bici  a Vila-real, per fer un control a posteriori per vore l´efecte dels ciclocarrers i el treball fet.



Sols fa 18 messos que tenim ciclocarrers i el pas de vehicles ha fet que s´esborren les senyals als carrers, o estiguen tan mal com a les fotos. Entenem que estem en crisí. El que no entenem es que si aprofitant el final del estiu, s´han arreglat i pintat molts carrers de la ciutat. Com es veu en la foto han pintat totes les senyals horizontals, menys la  dels ciclocarrers. 

Errada ??

Ineficiencia ??

Republica bananera ??

A Vila-real en bici sempre hem intentaT ser conciliadors i positius, es per aixó que es va comunicar per xarxes socials i per la linia verda (servei per a comunicar les incidencies vials) la necessitat de repasar les senyals dels ciclocarrers. Despres de 7 setmanes sense resposta a la inicidencia...ja començem a pensar aixó, que el nostre ajuntament vol deixar que es borren els ciclocarrers. Una pena i una mostra de com treballen a la casa de tots, i que estan en altres coses....que no son la mobilitat en bici



No hay comentarios:

Publicar un comentario