miércoles, 2 de mayo de 2012

BAIXADA CICLOTURISTA DE LA VIA VERDA OJOS NEGROS



Vila-real en bici organitza una eixida cicloturista a la via verda Ojos Negros, el dia 3 de juny en anim de promocionar l´oci en bicicleta. Es una eixida no competitiva, per anar tranquilet i en un sonriure a la  cara.

Una via verda es un antic recorregut de tren que s´ha rehabilitat com a camí per  a bici i caminants. 

Esta via verda, la tenim molt prop i resulta molt atractiva. Es troba en molt bon estat, i rodarem per un cami asfaltat, el que vol dir que pot transitar quansevol bici. 

El recorregut es espectacular. Eixint de Barraques, pasarem per baix dels molins del parc eolic. La baixada fins Caudiel ens durá sense pedalejar per les costeres del Ragudo, en una vegetació salvatge. Un atractiu molt important son els viaductes, i tunels que trobarem. A Caudiel la vegetaciò dona pas a camps de secà.  Pasarem per dins de Jerica on trobarem el ritme de estos pobles del interior. Poc abans d´arribar a Navajas tindrem una vista estupenda del embassament del Regajo. El nostre final arribará on s´acaba la via verda en Algimia. 

Esta via verda presenta un acces dificil, donat que el tren  de rodalies arriba no mes fins Caudiel, i que en la practica es dificil putjar mes de 10 bicicletes, quantitat que es de risa en caps de setmana. També hi ha molta gent que no te la posiblitat de transportar les seues bici en un vehicle.  Es per aixó que anirem en bus amb les bicis. Ens deixaran al principi, a Barraques, i ens arreplegaran per tornar a Algimia. 

La ruta son uns 60 km, pero en un desnivell important a favor. No es per anar en xiquets, pero si podes fer 25-30 km en pla, segur que no tindrás cap problema.



Preu socis Vila-real en bici 15 eur /// No socis Vila-real en bici 20 eur 

Conter d´ingres  3110 5604 79 2066710217 

Enviar dades  (nom, edat i telefon) a vilarealenbici@gmail.com 

No hay comentarios:

Publicar un comentario