martes, 27 de diciembre de 2011

REUNIÒ AL HOSPITAL DE LA PLANA


Tots hem anat alguna volta al Hospital de la Plana. Sense ser un geni, tens clar que tenen un problema de mobilitat, simplement miran el parking :  mes de 1.000 plaçes de  cotxes quasi sempre plenes. A mes si consideres que Vila-real esta a menys de 2 Km, les Alqueries a poc mes de 4, i Borriana a uns 5 km.....clarament la bici es una opció molt vàlida. Podes afegir  una estació de rodalies a tir de pedra. També una base del Bicivila´t encara que es troba en el punt mes lluny de la porta principal. Anar en bici al Hospital, es una oportunitat molt bona per el centre per millorar el servei que dona. I si eixa rao no es prou , la nova llei de mobilitat de la Generalitat, obligarà a mig termini a facilitar la mobilitat peatonal i en bici, a moltes entitats.


Es per això que varem anar a la reunió que varem demanar. La trobada, va girar sobre tres punts, que podem resumir.

1 Ampliaciò i senyalitzaciò dels parkings per a bicis per als usuaris. Creaciò de parkings segurs per treballadors.

2 Disseny  i publicitat de itineraris en bici, fent gastar vials mes aptes per les bicis (basicament camins rurals) que eviten els vials mes problematics (n-340 i Cv-185). 

3 Promociò del us de la bici entre treballadors i usuaris del centre. Fent publicitat i promociò de les mesures del Hospital i  Bicivila´t.

Sobre estes linees Vila-real en bici, aportaria tot el seu asessorament, treball, i col.laboraciò. Tot de manera desinteresada, obviament. Desde fer xarrades,a ajudar a gent per trobar la millor i mes segura manera d´arribar pedalejant al centre, cartells, o altre material de promociò.

La llavor  esta plantada. Hara es cosa dels amos de la finca, si volen o no fer creixer l´arbre. Nosaltres varem anar en la llegona, i podem tornar a regar.




1 comentario:

  1. És molt bona idea promocionar l´ús de la bicicleta per anar a l´Hospital, i amb les mesures que plantegeu estem segurs que molta gent s´animaria, a veure si el tema ix endavant! ànim!

    ResponderEliminar