jueves, 29 de diciembre de 2011

VILA-REAL EN BICI AL CONSELL DE PARTICIPACIÒ CIUTADANA



Ahir es va constituir en tota la formalitat, el Consell de Participaciò ciutadana a Vila-real. Pensem que qualsevol que vullga informar-se pot llegir mes aci

No volem entrar en la utilitat de este organ, el que está clar es una forma de fer-se escoltar, per la corporaciò. Per a nosaltres , encara que es tracten molts  temes que no son del nostre directe interes, pesem que tenim que estar. Basicament per

que volem fer-nos coneixer, a la resta de col.lectius, les nostres propostes. Sabem que la mobilitat en bici, es algo basicament d´educació, i treballar colce en colce en altres associacions es una via molt bona.

que volem transmetre que no estem aci per protestar i renegar , sino per a treballar i construir.

que anar en bici, no es un objectiu de un grup particular, sino una manera de fer una millor ciutat, recuperant la barbaritat d´espai fisic que gasten els cotxes per a les persones: vajen a peu, patinet , bici o en patins. I aixó es tasca de tots els ciutadans, que aci estan representats.

Doncs aixó que Vila-real en bici, está al consell, de participació, treballant per un millor Vila-real. Esta aportaciò totalment desinteresada i sense contraprestaciò, es important que siga reconeguda.

No hay comentarios:

Publicar un comentario