martes, 22 de noviembre de 2011

LA BICI ADOPTADA ENS ENVIA UNA CARTA


Vos recordeu d´esta bici ???

Un soci nostre la tenia a un racò, una mica bruta i per ficar en forma. En vegada  de deixar que el temps fera la seua feina, i acabara al fem o al Ecoparc......va pensar que seria bonico donar-li una segona oportunitat.

Dit i fet, ens ho va dir i ens va resultar una idea molt bona. La pena es que nosaltres no teniem els mitjos per a ficar-la mes guapa (hi ha que dir que estaba en bon estat). Som una mica trompos per la mecanica.

Un dissabte la xiqueta que va contestar la nostra oferta, va vindre en sa mare. Ens varem quedar en el sonriure i la il.lusió en la seua cara, quan li varen regalar la bici "es per a tu". Unes semanes mes tard ens envia esta foto. El seu yayo ha ficat en forma a esta veterana MTB (com es veu a la imatge). Estos dies de plutja han fet que no pugueren rodar tant com els hagués agradat.....pero ens conta que es du molt be en la seua nova bici. Esta foto i el detall de la nova propietaria enviant-la ens han fet molt feliços.

Seria bonico tornar a repetir mes vegades esta historia. Es per aixó que si tens una bici que penses que podria fer-li paper a algú, tractarem de donar-li una segona (o tercera, quarta...) vida. I si no li trobem acollida....te la tornem. Contacte en nosaltres a vilarealenbici@gmail.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario