viernes, 26 de agosto de 2011

ES REGALA UNA BICI


Molta gent que formem part de Vila-real en bici, no som ecologistes. Pero sabem pensar, i un mon, on els objectes no poden tindre una segona, tercera o quarta vida...no te futur. Es algo de sentit comú.

Eixa bicicleta que tenim aparada a un racó, li pot fer paper a un altra persona. Fins i tot pot resultar divertit per algù amb afició per arreglar o ajustar bicicletes. Es tracta que no hi haga algù que no puga fer servir una bici per Vila-real, perque no te bicicleta o no la pot comprar.


Un company nostre regala esta bici de la foto . Una bici Gintane dels anys 90, amb poc us. Aci podeu vore mes fotos i comentaris de una pareguda, pero ficada al dia i arreglada. La bici en questió es una MTB molt simple, de dona (quadro obert) amb lo qual es bona per una persona de 1,50-1,70 metres. No te cap peça defectuosa ni trencada , pero faltaria ficarla una mica en forma.


El seu propietari no mes demana que qui la adopte la gaste, la torne o la regale.....pero que no la venga. I que no la deixe agafant pols en un garatge com ha estat molts anys fins hara. Esta preciositat mereix una tercera oportunitat. Hara viu en una localitat propera a Vila-real, pero esperem promte vore-la rodar


Qui estiga interessat que envie un mail a vilarealenbici@gmail.com


3 comentarios:

  1. Cert, una molt bona idea regalar una bici amb la condició que no es torne a quedar sense ús, enhorabona!

    ResponderEliminar
  2. Bona iniciativa! Li donarem publicitat.

    I per cert, està clar que anar en bicicleta no significa ser ecologista, pero al fi i a la cap l'ecologia és algo implícit a les nostres vides. No anar amb compte amb els nostres entorns siginifica llançar pedres damunt de la nostra teulada. Així que més prompte o més tard les conseqüències ens seran tornades.

    Fins ara.

    ResponderEliminar