lunes, 29 de octubre de 2012

RING, RING

Tots els que han rodat per la ciutat en bici, o llocs amb la presencia de peatons , ha trobat a faltar un timbre. La bici, per sort per a la resta de gent, es silenciosa..... amb lo qual, es molt facil que altres usuaris no s´en adonen de la nostra presencia. Es molt tipic que algú no senga soroll de motor, i pase el carrer sense mirar.

Es per aixo que encara que pense que no no es legalment obligatori, si es altament recomanable dur un timbre a la nostra bici. Hem de advertir a la gent, per a no atropellar-los, o tindre que parar per evitar-ho. Sempre podem recorrer a altres alternatives, com xular, parlar, fer "shhhh, shhhhh" o fins i tot imitar el so de una botzina "moc, moc ", Pero a banda que queda una mica de xiste.....la persona que no ens veu, no sap si anem a peu, en bici, o en moto.

El "ring, ring " de un timbre de bici, es universal, i lligat en el cap de la gent a una bici. Tambe hi ha que dir, que porta a confusió en ocasions, perque el "ring, ring " no vol dir per al peató "aparta !!!", quan es simplement un "cuidado que pase pel teu costat". Personalment estime gastar-lo, en vegada de fer omisió i trobar.me en una situaciò compromesa.

Arribats a la convicció de ficar el timbre, anem a vore les possibilitats.

Tenim el de tota la vida, que fins i tot podem trobar en un aire retro


Hi han uns mes simples, encara que no recomane perque perque mes que un sonor "ring, ring " , fa un discret "clinc, clinc"


Tambe dona joc per personalització



Una alternativa es la botzina, que encara que es una mica mes dificil de fer sonar, es mes sonora (fins i tot pot asustar)


I per als mes preparats, una electronica.


La ubicació pot ser en la potencia, o en la barra superior, encara que lo mes efectiu (fiquem lo que fiquem) es que estiga al manillar, de forma que fer sonar el timbre siga rapid, i no afecte al control de la bici.


En tot cas , recordeu , a la vostra bici, sempre un timbre a ma.

No hay comentarios:

Publicar un comentario