martes, 22 de febrero de 2011

LA GENT VOL ANAR EN BICI A CASTELLÓ

Es tipic en tots els llocs del mon, que el te vei, siga el teu major "rival".I nosaltres, Castelló i Vila-real, no som una excepciò. Pero per a mi, desde que gaste la bici com a mitjá de transport, cada vegada veig als nostres veins mex proxims i amb inquietuts semblants. Per una vegada les dos ciutats volem anar junts en açó de la bici.

En esta linia, gent de les dos ciutats ens ha trasmes la seua demanda per poder anar de una ciutat a altra amb la bici.

La alternativa, mes rapida i segura es el tren de rodalies. Per contra es menys flexible perque tens dependencia dels horaris dels trens. I fas poc ejercici. Hui per hui, tenim la sort de que no ens fiquem cap problema ni paguem mes , per putjar la bici al rodalies.
Si volem anar amb la nostra bici, pedalejant, la historia canvia (i molt) . Es per aixó que en este mapa he marcat els recorreguts per aon es pot anar a Castellò. Son quatre alternatives, i puc asegurar que jo els ha fet tots, en diferents ocasions i cada un te unes ventajes e inconvenients. En cada recorregut es nomenen totes.

Este mapa, tambe vol ser una proposta de treball per a les administracions implicades (ajuntaments especialment) . I es que la gent, volem anar en bici a Castellò.


2 comentarios:

  1. Te has currado el mapa. Está muy bien que la gente conozca varias alternativas, para poder elegir o simplemente ir cambiando. Yo personalmente utilizo la de color azul para ir de vez en cuando al trabajo.
    Sí que es verdad que echo de menos alguna pasarela para cruzar el río, y no tocar el tráfico de la nacional 340.

    ResponderEliminar
  2. Hola Crack

    el dia que vayamos por un carril bici de puta mare junto al TRAM , miraremos esto con nostalgia....

    "te acuerdas David ?? aquellos si que eran tiempos......"


    Solo espero que ese carril no lo disfruten solo nuestros hijos .(

    ResponderEliminar