martes, 8 de enero de 2013

MESA NACIONAL DE LA BICICLETAEstem de enhorabona perque s´ha creat la MESA NACIONAL DE LA BICICLETA. Un foro format per les mes importants organitzacions nacionals relasionades amb la bici. Conbici (on estem integrats Vila-real en bici), La Red de Ciudades por la bicicleta, La Real Federacion Española de Ciclismo, Asociación de Ciclistas Profesional Plataforma Empresarial de la Bicicleta i   Asociación de Marcas y Bicicletas de España. Aci podeu llegir mes de que va, pero es una mostra de que la mobilitat en bici va a mes i te cada vegada major importancia en la nostra vida i societat. I aixó implica entitats que potencien aquest vehicle que no esta en crisi.

La Mesa  Nacional es marca 4 punts inicials de treball.

1 Inversió en infraestructures i educació per anar en bici.

2 Ciutat 30, iniciativa en la que Vila-real en bici recolça la campanya europea

3  Potenciar el Bike to work (al treball en bici)

4 Crear la figura del senyor o senyora de la bici, que será una figura dins del govern que represente els temes que afecten a este medi (algo paregut al defensor del poble)

Resulta ilusionant que a Espanya es formen entitats paregudes a altres paisos europeus, per a que es tinga mes present a la bicicleta, i que Vila-real en bici fique el seu granet.
No hay comentarios:

Publicar un comentario