jueves, 15 de noviembre de 2012

VOL APRIMAR ? TENIM LA SOL.LUCIO



Algo que no te conten quan eres fadrí es que quan tingues fills et fartaras de pelis de Bob Esponja, Disney i /o Pixar. Pero mira tu, que de quan en quan alguna se salva. I una d´elles es la de Wall-e

Si no l´has vist, no et contaré la historia,pero et dire que mola per als papis. Va d´un futur que hi ha tant de fem a la terra que les persones marxen fora en una nau. La societat en eixe viatge espacial, ha arribat a un nivell de sofisticació i de comoditat tal que es pasen tot el dia miran pelis i menjan. Estan asentats en una cadira que els ho dona tot: menjar , oci, mobilitat... Es per aixó que tots estan grosos i atrofiats.

Aixó es una visió del futur...pero miran com es hui la nostra societat no resulta descabellat vore que algo paregut pasa ja.

- Xiquets en problemes d´obesitat.

- Gastem el cotxe per anar fins al cantó. Fem un abus del cotxe.

- Putjar les escales ?? Que es aixó ??

- Milers d´euros gastats en gimnas, metges per aprimar i mil i un metodes per perdre pes.


Pot ser et trobes identificat en algo.

Anem a recomanar-te algo. Proba a escomençar a gastar la bici .Per a fer gestions, comprar el pa  o simplement "fer recados". El teu fisic ho notará, i el teu cap, també. La bici pot millorar la teua vida.
Una bona rao per gastar la bici es convertir els teus desplaçaments diaris en una forma de guanyar en salut i ficar a ralla el pes.


Els de la peli, van baixar de la cadira....tindras que vore la peli, per coneixer el final.

No hay comentarios:

Publicar un comentario