domingo, 25 de noviembre de 2012

BUSCA LES DIFERENCIES



Diuen que "las comparaciones son odiosas" pero esta clar que Vila-real te una enorme deficiencia en quantitat i qualitat de llocs per  estacionar les bicis. No mes cal anar uns kilometres al nord per vore el que tenen a Castelló o Benicassim. Fins i tot en altres poblacions en menys actuacions per la mobilitat en bici com Betxi, fiquen un  simpatic aparcament de bicis a la seua plaça major.

A Vila-real tan sols tenim 17 parkings en tot el terme, molts com el de la foto.

Resulta una mica xocant la situació , máxim quan estem parlant d´algo que te un cost xicotet . En 15.000 eur es podrien fer 30 punts amb 10 bicis de capacitat, el que donaria un total de 300 plaçes . Fa algo de temps ja varem ubicar els que hi han, i  dir per que s´han de canviar. Tambe varem demanar a la gent idees per ficar de nous i presentarem la proposta formal al nostre ajuntament.

Semblava que anava a ser que si, pero hara es que no se sap quan. I com podeu vore en la foto, els pobles veins que s´han ficat les piles en aixó de que la gent es meneje de forma sostenible, fan coses per el tema de parkings. A Vila-real de moment tan sols poden envejar el que fan en altres poblacions veines. I en este desfase portem mes d´un any, i mes de 5.

No hay comentarios:

Publicar un comentario