domingo, 21 de octubre de 2012

DEMANEM PARKING A LA PLAÇA MAJOR


Tota la gent que anem o pensem anar en bici sabem de lo important de sol.lucionar on deixem la bici. Per un rato i seguin uns consells minims que ja donarem, podem fer-ho en facilitat i seguretat. Pero que fem , si per eixemple anem a treballar o estudiar i hem de deixer moltes hores la bici al carrer ? (i no un dia, sino dia darrere dia).

Deixar-la al carrer no es una opció, perque la podem robar. O simplement en que et furten una part (sillí , roda, timbre, llum......) ja es un fastidi enorme. Per no parlar que la nostra benvollguda maquina es troba al sol i la plutja.

Un punt neuralgic a la nostra ciutat es la plaça major. Hi havia un aparcament molt simple (no mes deixa enganxar la roda, part mes feble de la bici) al darrere del ajuntament. No sabem per que el van ficar davant, a la porta, en una configuració que la roda quasi no cap (toca la paret). Dir que este format d´aparcament es un regal per els lladres, perque no deixa agafar el quadre de la bici en elements d´alta seguretat. Hi ha gent que ens han dit que eixos parkings son segurs ".....es que hi han cameres, i policia davant....". Si ja. Pero si ens foten la bici, la policia es fará responsable ??



Es per aixó que en les nostres propostes demanem la implantació i promoció d´aparcaments d´alta seguretat per a llocs on es tinga que estacionar de forma prolongada. En diverses reunions amb membres d´este i l´altre consistori, hem plantejat que baix diverses formules,  per a que   s´habilite un lloc per estacionar bicis al parking de la plaça major. Serien factibles varies alternatives, pero sugerim una plaça de cotxe, on es ficara 3 U invertides, prop del lloc de control, i a la vegada de la entrada i eixida. El parking podria ser gratuït pel usuari, o pagant un preu proporcional al espai empleat (1 cotxe ocupa l´espai de 6 bicis).

En esta instancia que presentem esperem que es faja cas a esta necessitat de tota la gent que treballa al centre (ajuntament, bancs, comerços.....) i que troba la dificultat de que fer en la seua bici .Confiem que demanan-lo aixi, tinguem mes exit que per altres vies.

No hay comentarios:

Publicar un comentario