sábado, 24 de marzo de 2012

RUTA AMB LES FAMILIES DE BOTANIC CALDUCH

Ampa de Botanic Calduch, molt activa i treballadora, organitza com tots els anys una marxa en bici de pares+fills (01/04/2012)


Vila-real en bici recolça i participa, esta iniciativa i pedalejarem.

Participarem en el 2011, y tornem en el 2012, pero enguany volem colaborar mes, fent el dimecres previ, una sesió de Bici escola, per a donar pautes a les families, que vullguen pedalejar fora de les eixides organitzades. (28/03/2012)Vila-real en bici convida a tot el mon a participar en estos dos eventes, i vos demana que li doneu difusiò.

1 comentario:

  1. Molt bona iniciativa.

    Aviam si la gent comença a concienciar-se que no és un perill anar en bici. El que són un perill són els cafres que van amb el seu cotxe a 80 km/h per qualsevol carrer.

    Aquestes iniciatives són fonamentals tant des del punt de vista del conductor d'automòbil com de bicicleta. Si les famílies no s'aveen de les pautes a seguir tant com a ciclista com a conductor d'automòbil, passarà que per molts ciclocarrers que hi hagen a Vila-real et trobaràs amb el tocacollons de torn que vol que t'apartes per tal d'anar a una velocitat no permesa per ciutat.

    Hui volia anar a la BiciEscola, ho sent, se m'ha passat, a la pròxima ocasió intentaré anar-hi.

    ResponderEliminar