viernes, 21 de octubre de 2011

SOTA , CAVALL I REI


No anem a jugar a cartes, pero estes son les instancies que varem presentar. Un signe de que Vila-real en bici, no para. 

La primera la 30281. Va de ficar en coneximent del senyor regidor d úrbanisme, la nostra proposta de carril bici. A la nostra ciutat, no hi ha un area responsable de mobilitat i ens veiem abocats a cridar (en molt de gust) a varies portes.

La segona 30279 va dirigida al senyor Alcalde. Es tracta de que al igual que en altres ciutats on es fa una clara aposta per la mobilitat en bici, es faja a Vila-real una normativa que arreplegue les particularitats de circular en bici. Volem insistir que donat l´ample de les voreres locals, no es puga gastar la bici per elles. Trobem que es positiu que puguen circular les bicis per carrers peatonals, en determinades limitacions. Tambe que pugues anar pel mig del carril en la bici  per evitar avançaments perillosos. Per ultim, pensem que no es just que  algunes  sancions costen els mateixos diners si la fas en bici o en cotxe (p.e aparcament) . Canviar açò no val diners.
Per ultim ens hem registrat al registre d´associacions locals, en el anim de formar part del reactivat consell de participaciò ciutadana. Este fet, demostra la nostra actitut responsable de treballar per un millor Vila-real


No hay comentarios:

Publicar un comentario