jueves, 7 de julio de 2011

REUNIO EN ELS SENYORS BENLLOCH I SEMPERE


Esta setmana, Vila-real en bici, s´ha reunit en el nou alcalde de Vila-real, i el regidor de Medi Ambient. La trobada ha estat molt positiva com a primera presa de contacte. Hem de dir que ha estat una ocasió molt bona per donar en persona les propostes que varem fer per a totes les agrupacions per les eleccions, i que per questions que no venen al cas, no es van poder fer arribar al PSOE.

També hi ha que dir que la trobada en la anterior corporació (del PP) va ser també molt positiva ,encara que hi ha que subratllar que l´anterior alcalde , el senyor Rubert no va tindre la deferencia de tindre una entrevista amb la nostra asociació.

Amb el nostre taranná apolitic, tambe varem parlar amb totes les formacions que es presentaven a Vila-real (EU, Iniciativa, PP, i BLOC) , i hem d´agraïr la bona rebuda dels nostres plantejaments.

Arribats a este punt, agraim el recolçament moral dels politics , pero una volta mes demanem fets. El missatge per part nostra es clar, en el sentit que les prioritats son clares per a que la bici siga mes popular al nostre Vila-real.

-Vials especifics i/o carrers pacificats on els cotxes circulen a baixa velocitat.

-Mes llocs d´estacionament, de millor qualitat, i que permitisquen llarga durada amb seguretat

-Millora i promoció del Bicivila´t

Hi han mes coses a fer, algunes que no requereixen de finançament (normativa de trafic mes amable amb les bicis) pero com asociació responsable, donem un marge de credit i de treball al actual equip de govern. Que la bici tinga mes protagonisme a Vila-real es un canvi, no una revolució. Nosaltres com ciutadans tenim un protagonisme, els politics tambe tenen el seu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario