miércoles, 13 de julio de 2011

LAS BICICLETAS (no solo) SON PARA EL VERANO

Hui no volem parlar de la famosa pelicula.

Amb la calor i el bon temps, veig mes bicicletes per Vila-real. Encara que en la roba adequada, realment podes anar tot l'any pedalejant. Pot ser cal recordar que vivim a Vila-real, no a Oslo.

Malgrat açò veig coses que no m'agraden. Ciclistes per damunt de les voreres a molta velocitat, per direcció prohibida, sense llums..... I per desgracia no som comportaments aïllats o de menors. Es gent, que pedaleja de forma estacional.

Conductes que no estan be, i que donen mala imatge de les bicis als peatons i conductors de vehicles a motor.

Si volem respecte dels altres actors del teatre del carrer.....hem de tindre un comportament respectuós amb les normes. Tots som alguna volta peatons i de segur que no ens agrada quan una bici pasa massa fort a menys de un metre.

Recordem que no som peatons en rodes, sinó vehicles sense motor.

Un dels avantatges de la bici, es que no cal segur, carnet ni permís per a circular......i eixa llibertat pot tornar-se en contra en el sentit de que "qualsevol" pot ser ciclista, encara que no tinga nocions bàsiques de trafic.

Com a ciclistes siguem responsables, mostrant bones conductes, perquè estem donant una imatge. I no estaria de mes, dir algo als que no respecten les normes. Ací fiquem les nostres recomanacions per a que circular en bici per Vila-real siga facil i segur.

No hay comentarios:

Publicar un comentario