jueves, 26 de mayo de 2011

PER ON ANAR SI VOLS ARRIBAR A CASTELLÓ

Hui he anat a Castelló, i com moltes voltes, vaig en la meua bici electrica. He aprofitat per fer dos dels recorreguts que desde Vila-real en bici hem proposat per que fajen un carril bici.

Anada, pel cami vora riu, buscant el carril bici de la Cv-18. Arribats a Almassora, hi ha algo paregut a un carri bici que et porta fins la rotonda de la escultura de Ripolles. Inconvenient mes gran, fas 3 km respecte a un camí mes recte i natural.


Tornada. Tota la avinguda Villarreal (que no Vila-real) es carril bici. Despres vas per la Gran via, Vas per carrerons , fins la ITV, i allá agarres una mica la avinguda Valencia (tram compromes). Despres per avingudes de poligono i agarrant despres la N-340. Este es el preu a pagar per retallar distancia. Amb molt de cuidado i per la dreta s´entra per la rotonda Nord de Vila-real. Fas menos km (8,3) ,i es mes rapida, pero te les veus en cotxes i camions.


Tu tries. Tots estos recorreguts, Correspondria en les alternatives 3 i 1 de les nostres propostes per fer un carril entre les dos ciutats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario