martes, 31 de mayo de 2011

EIXIDA EN BICI ORGANITZADA PER ESCOLA DE PARES I MARES



El proper diumenge 12 de juny i per segon any consecutiu, l’escola de pare i mares de Botanic Calduch us proposa una eixida en bicicleta per a tota la família. Per realitzar aquesta activitat sols necessitem una bici, casc i ganes de pedalejar.

La ruta que és apta per pares, mares, xiquets i xiquetes amb un mínim de destresa amb la bicicleta. No és adequada per a bicicletes amb rodetes, qui tinga cadireta pot acoblar-la a la bici i participar així amb els xiquets/es més menuts.

Descripció: Eixirem el diumenge a les 9:30 hores des de davant de l’escola, cadascú amb la seua bicicleta i el seu casc. Pararem a esmorzar, així que cal que agafeu menjar i aigua.
La ruta que seguirem serà pel terme del poble: eixirem des del nostre centre (zona de vianants del carrer Botànic Calduch) cap al camí vell d’Onda per arribar al Camí Ermita i d’allí fins al Termet. Passarem pel Molí Paquero i la llum de Tol, per tornar a buscar el camí vell d’Onda fins arribar altra vegada al Camí l’Ermita, Atrevits, Pavelló Zona Nord i tornada a l’escola. El recorregut és d’uns 10 km, amb un desnivell mínim.

Per a inscriure-vos heu d’omplir el formulari

Vila-real en bici, partipará en esta eixida i anima a tots a vindre i pasar un bon dia en familia

2 comentarios:

  1. ¡Què bona idea! Ens apuntem a la marxa en bici

    ResponderEliminar
  2. portare musiqueta en la bici....per a pedalejar en mes ganes tots...

    ResponderEliminar