martes, 1 de marzo de 2011

VERDE, QUE TE QUIERO VERDE


Els que vivim prop de la Acequia Major, fa dies que veem com es fan obres a la mateixa. Que estan fent ?

Bona pregunta, perque ningú ho sap en claretat. 

Cami del aigua ?? 

Senda per correr la gent ??

Carril persona ??

Lo que si que puc dir molt clar , es que NO ES UN CARRIL BICI.

Tots recordem que va pasar en aquell projecte de carril bici que va contar amb la oposició dels veins. Alló va  acabar en un desproposit. Tots ens enganyem, pero ampliar aquell afegitó verd que va quedar al paviment, em resulta com a minim vergonyós. I gastar mes de  400.000 eur (segons les noticies que tinc) en aixó i remodelar el Moli la Vila, sembla pornografic en els temps de crisi que corren. Reabilitar patrimoni de la ciutat te sentit. Fer un carril amb dubtosa utilitat i esteticament horrorós, no.

Pero com aci, no ens dediquem a cuestionar com es gasten els diners al Ajuntament, tornem a lo de avans, la estetica. Algú ha pensat com es pintará algun futur carril bici a la ciutat ?? . Es interesant que els vials per les bicis tinga el mateix color, per allò  de reconeixer-los tots. Ho dic perque el verd hara está agarrat ja.

Podrien ser en blau....

o en roig.....

o en ossets de Tous ...... :)

3 comentarios:

  1. Endevina endevinalla. Sabeu qui executa estes obres?
    Va us done una pista: comença per LUB i acaba per ASA.
    Qui és?

    ResponderEliminar
  2. En relació a l'ex-carril bici o la també anomenada "senda de vianants", passa que quan un comet un error té dues opcions: reconéixer l'error o repetir-lo. I és la intel·ligència té límits, però la incompetència d'alguns no...

    ResponderEliminar
  3. Hola penyeta!
    La incompetència també té límits, el que passa és que alguns polítics fan diners dels "errors". És el que podriem dir "el negoci del fer, desfer i tornar a fer". No és una questió d'incompetència, és una qüestió de pasta.

    ResponderEliminar